Voegwerken

Geen enkele job is te groot of te klein voor ons.

Benny Bos

Wist u dat ongeveer 25% van elk gemetseld oppervlak uit voegwerk bestaat? Met andere woorden: als de voegkleur niet werd afgestemd op de kleur van de gevelstenen, dan is er een probleem.Β Niets aan het toeval overlaten is dus de boodschap.

Voegwerken Benny Bos bekijkt en bespreekt samen met u de ideale kleurensamenstelling, en probeert vervolgens altijd eerst enkele staaltjes uit zodat u en wij 100% zeker zijn van het juiste effect. Indien er voegwerken moeten uitgevoerd worden in een specifieke kleur, dan doen wij een beroep op Seifert, een gespecialiseerd bedrijf dat voor iedere gevelsteen de gepaste voegmortel heeft.

Naast de kleur is ook de duurzaamheid van de voegen van essentieel belang. In slechte staat verkerend voegwerk kan immers veel gevelproblemen veroorzaken zoals vochtdoorslag, mos- en algengroei of vorstschade.Β De optimale voegen die zo bepalend zijn voor de uitstraling en duurzaamheid van uw woning bekomt u dus enkel met de juiste apparatuur enΒ de juiste wijze van aanbrengen.

Aarzel niet ons teΒ contacteren. Wij staan uiteraard graag tot uw dienst met het verstrekkenΒ van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Benny Bos?

Kwaliteit gegarandeerd

Service van A tot Z

Gratis Offerte

Contacteer ons

Stel je vraag hier

11 + 9 =